Solopizza med spinat og chorizo
(1 pers.)
15 min. + 20 min. i ovnen
100 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. groft salt
2 tsk. god olie
½ dl. vand
1 spsk. konc. tomatpure
2 tsk. vand
1 tsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
25 g spæde spinatblade
50 g chorizopølse i skiver
50 g revet ost
Bland mel, bagepulver, salt, olie og vand, ælt det sammen til en smidig dej og rul den ud i ½ cm's tykkelse. Bland tomatpureen med vand, oregano og presset hvidløg og smør det ud over pizzabunden. Skyl spinaten og fordel den og chorizoen på pizzabunden. Drys med revet ost, bag pizzaen ved 200° i 20 min. og server.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Pasta med pecorino og spinat
Spinatlasagne
Pastapizza