Opskrifter

Sprødstegt laks med asiatisk agurkesalat

Torsdag, 29. april 2010af Redaktion
Serveret med kogte kartofler og cremefraiche rørt med dild og citronsaft

(2 pers.)
20 min. + 30 min. på køl

1 agurk
1 rødløg
1 rød chili
½ dl æbleeddike
2 spsk. rapsolie
1 spsk. sirup
½ tsk. peber
2 laksestykker
Salt og peber
1 spsk. olie
½ citron

Skræl agurken, fjern kernerne og skræl løget. Skær agurken i skiver, løget i tynde både og hak chilien fint. Pisk eddike, olie, sirup, chili og peber sammen og vend agurk og løg i. Krydr laksestykkerne med salt og peber og steg dem i olien ved høj varme i et par min. med skindsiden nedad. Pres citronsaften over, vend laksestykkerne og lad dem stege i yderligere et par min., til de er netop gennemstegte.
Server med kogte kartofler og cremefraiche rørt med dild og citronsaft.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere med laks...
Små laksefrikadeller med peberrodsyoghurt
Laks og grønt
Laks med hollandaisesauce