Stegt lammeculotte med bagte æbler
Ingredienser til stegt lammeculotte med bagte æbler
(6 pers. som del af en middag ellers til 2-3)
600 g culotte med ben skåret over lammekøllen
Salt og peber
30 g smør
2 æbler
2 spsk. kvædegelé eller æblegelé
1 dl rødvin
Fremgangsmåde
Drys kødet med salt og peber og sæt det i ovnen
ved 200° i 20 min. Tag fadet ud og skru ned til 150°. Skær æblerne i tykke skiver med kærnehus og skræl. Læg dem under lammestegen og steg videre i 15 min. Kog imens gelé og vin sammen, tilsæt lidt af stegeskyen fra lammet og servér den som sovs til lammet.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Lammeculotte med yoghurtbønner
Lammekoteletter med melonsalat og myntekartofler
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Påskefrokost
Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...