Lammeculotte med yoghurtbønner
(2 pers.)
30 min.
1 lammeculotte
2 fed hvidløg
Salt og peber
250 g grønne bønner
1 spsk. hakket mynte
1 spsk. hakket rødløg
2 spsk. græsk yoghurt
Tilbehør
Dilddryssede kartofler
Pres det ene hvidløg og gnid det ind i culotten sammen med salt og peber. Nip bønnerne og blancher dem kort i letsaltet vand. Pres det andet hvidløg og bland det med mynte, rødløg, yoghurt og smag til med salt og peber. Halver bønnerne og vend dem i yoghurten. Steg culotten på en meget varm pande med fedtet nedad 3-4 minutter, dæmp varmen og giv den yderligere 5 min. Vend culotten og lad den stege færdig på den anden side i ca. 12 min. Skær culotten i tynde skiver og server med dilddryssede kartofler og bønner.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter og grønsagsspid
Lam med grøn couscous
Roastbeef med rosmarin
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)