Opskrifter

Stegte lammekoteletter med varm rosenkålssalat

Tirsdag, 14. december 2010Opdateret 7 timer sidenAf Kristina Marckmann
En supernem opskrift på stegte lammekoteletter og en knasende og varm rosenkålssalat - en helt perfekt ret til de travle hverdage
30 min
2 personer
Lammekoteletter
2 dobbelte lammekoteletter
1 spsk. olie
Salt og peber
Rosenkålssalat
400 g frisk rosenkål
2 fed hvidløg
1 rødløg
1 spsk. olie
1 spsk. hindbæreddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Fremgangsmåde

  1. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i olien ved middelhøj varme i 5 min. på hver side.
  2. Skær bunden af rosenkålene, fjern de yderste blade og skær dem i kvarte.
  3. Skær hvidløg og rødløg i fine tern og svits dem i olien.
  4. Tilsæt rosenkålen og lad den svitse med et par minutter. Tilsæt eddike, salt og peber, smag til og server straks.