Stegte sild med løgsovs og kartofler
(2 pers.)
300 g sildefileter
20 g rugmel
1 tsk. olie + 20 g smør
1 tsk. groft salt
100 g løg
15 g smør
20 g hvedemel
3 dl suppe
1 tsk. eddike
Salt, sukker og peber
400 g kartofler
Pynt
Citron og hakket persille
Begynd med sovsen. Løgene i ringe steges blidt i smør. Mel tilsættes, og der spædes med suppe. Koges igennem og smages til med eddike, salt, sukker og peber. Kog så kartoflerne i 20 min. Skyl og dup sildefileterne og vend dem i rugmel. Varm begge slags fedtstof på pande, og når det er klar, steges sildefileterne i 3 min. på hver side ved middelstærk varme.
Pynt med citron og hakket persille.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
3 slags sild til julefrokosten
Stegte sild med rødbedesalat
Silde-laksesalat
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)