Svensk pølseret
Ingredienser til svensk pølseret
(4-5 pers.)
2 store løg
15 g smør
8 gode wienerpølser
3/4 kg kogte, pillede kartofler
1-2 tsk. mild paprika
1 lille ds. konc. tomatpuré
Ca. 2 dl mælk
Salt og peber
1 dl fløde
Purløg
Fremgangsmåde til svensk pølseret
Pil og hak løgene og svits dem i en gryde i smørret. Skær pølser og kartofler i skiver. Svits pølserne med løgene og drys paprika over. Bland det hele godt og dæmp varmen. Kom kartoflerne i gryden. Tilsæt tomatpuré, mælk, salt og peber og bland det forsigtigt, så kartoffelskiverne ikke går i stykker. Varm
pølseretten godt igennem ca. 5 min. ved jævn varme, tilsæt fløden og servér med masser af purløg.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Kalveragout
Bondegryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)