Svinemørbrad på grill: Mørbradspid med mangocreme
Opskrift på svinemørbrad på grill
(4 pers.)
600 g afpudset svinemørbrad
3 peberfrugter i forskellige farver
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. salt
Groftkværnet peber
3 spsk. olivenolie
4 trægrillspid
Mangocreme
2 dl cremefraiche
2-3 spsk. middelstærk mangochutney
1 tsk. olivenolie, salt og peber
Sådan laver du svinemørbrad på grill
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver. Flæk peberfrugterne, fjern kerner og mellemvægge og skær dem i stykker af samme størrelse som kødet. Læg kød, peberfrugter, hvidløg og løg i en skål med salt, peber og olie og bland det godt. Trækker koldt fra morgen til aften. Læg grillspiddene i koldt vand.
Mangocreme: Bland cremefraiche, chutney og olie. Smag til med salt og peber.
Stik kød og peberfrugter på grillspiddene. Læg spiddene på grillrist med glødende kul nedenunder. Grill dem 8-10 min.
Server spiddene med kartofler og:
Salatpakker
Ca. 400 g courgetter
8 store, kraftige salatblade
4 nye hvidløgsfed
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Skær courgetterne i bjælker og hvidløgene i tynde skiver. Riv 4 stykker alufolie af rullen og læg salatbladene på. Fordel courgetter og hvidløg på bladene og krydr med salt og peber. Dryp olivenolie på grønsagerne og luk pakkerne. Grill dem omkring 10 min.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Lav retten sammen med...
Sommersalat med laks og auberginer (forret)
Jordbærspid med ananas og lun chokolade (dessert)
Prøv også...
Oksespid med fyldig salat
Spareribs med coleslaw