Opskrifter
Torskefrikadeller med sprød hvidkålssalat
Tirsdag, 28. februar 2012Opdateret 28. februaraf Kristina Marckmanm
Nem opskrift på fiskefrikadeller lavet på torsk og kartofler. Frikadellerne kan nydes lune eller i madpakken dagen efter.

25 min
3 personer
Torskefrikadeller
500 g torsk
2 kogte kartofler
1 æg
1 spsk. mel
1 spsk. finthakkede kapers
1 hakket løg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Hvidkålssalat
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Salt og peber
1 bdt. klippet dild
Fremgangsmåde
- Hak torskekødet, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel.
- Tilsæt kapers, løg, salt og peber og rør farsen jævn.
- Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie.
- Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe.
- Pisk olie, eddike, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten.
- Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.

Hovedretter
Porrepakker med torsk

Hovedretter
Fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat