Opskrifter
Chili con carne
Torsdag, 22. oktober 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Har du lidt rester fra en roastbeef`? Så kan du trylle det om til en lækker chili con carne. Se bare hvordan her!

Chili con carne med rest af roastbeef
(2 pers.)
Rester af roastbeef
og bønner
1 løg
1 spsk. olie
½ tsk. cayennepeber
1 chili
1 ds. flåede tomater
1 ds. kidneybønner
Salt og peber
1 dl cremefraiche
Frisk koriander
Prøv også: Klassisk chili con carne med brød
Sådan laver du chili con carne
Skær resterne af roastbeefen i strimler og hak løget.
Svits kød og løg i olien sammen med cayennepeber.
Tilsæt hakket chili, flåede tomater og kidneybønner, og lad det småsimre under låg i 10 min.
Vend resten af de marinerede bønner i og smag til med salt og peber.
Servér chilien med cremefraiche og hakket frisk koriander.
Prøv også: Spaghetti bolognese med kylling og fuldkornspasta