Opskrifter
Kakaobudding
Torsdag, 23. april 2009af Redaktion
(4 pers.)1 æg2 spsk. sukker1 dl majsstivelse3 spsk. kakao 7½ dl mælk1 tsk. vanilje1 dl piskefløde1 spsk. sigtet kakao50 g hvide chokoladespånerPisk
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/7166d0bc7a2740f4a63a786b83888918.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
1 æg
2 spsk. sukker
1 dl majsstivelse
3 spsk. kakao
7½ dl mælk
1 tsk. vanilje
1 dl piskefløde
1 spsk. sigtet kakao
50 g hvide chokoladespåner
Pisk ægget med sukker, majsstivelse, kakao og 1 dl af mælken i en gryde. Tilsæt resten af mælken og pisk over jævn varme, til det begynder at tykne. Tag gryden af varmen, pisk vaniljen i og hæld det i en 1 l randform. Lad buddingen blive helt kold i køleskabet og pisk fløden til skum. Vend buddingen ud på et fad og pynt med flødeskummet, drys med kakao og chokoladespåner.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også ...
Dobbelt chokoladekage
Chokoladetripel
Varm chokoladekage med creme
Chokolademousse