Kold grønærtesuppe
(4 pers.)
500 g frosne ærter
1 hakket løg
1 l grønsagsbouillon
2 dl fløde 9%
2 dl tør hvidvin
Salt og peber
1 bdt. dild
200 g pillede rejer
Kog ærter og løg med bouillonen under låg i 15 min. Blend ærtesuppen og tilsæt fløde og hvidvin. Smag til med salt og peber og stil suppen på køl, til den er helt kold. Server suppen med klippet dild, rejer og flute.
FORRET PÅ EN SOMMERDAG
Denne opskrift smager fortræffeligt som forret på en varm sommerdag og er en af de mere tidsløse opskrifter, idet den er lige så populær blandt de unge, som den er hos den ældre generation.
Madopskrift: Kristina Miechels
Andre gode supper...
Cremet kyllingesuppe med låg
Sellerisuppe med peberrod og rødbedechips
Skalddyrssuppe med ærtecreme