Persillebøffer med kartoffelflute
(4 pers.)
20 min. + 15 min. i ovnen
750 g kartofler
1 dl mælk
½ dl finthakkede soltørrede tomater
Salt og peber
1 flute
500 g hakket oksekød
1 dl hakket persille
1 æg
1 dl rasp
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Kog kartoflerne møre i usaltet vand, hæld vandet fra og lad dem dampe af. Mos kartoflerne med mælken, vend de soltørrede tomater i og smag til med salt og peber. Skær fluten i 1 cm tykke skiver på skrå og læg dem på en bageplade. Fordel kartoffelmosen over skiverne og bag dem ved 200° i 15 min. Bland kødet med persille, æg, rasp, salt og peber til en ensartet fars. Form farsen til 4 bøffer og steg dem ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side og server med grøn salat.
Opskrift: Kristina Miechels
PRØV OGSÅ
Minibøffer med æble
Hakkebøf med sellerisalat
Quiche Lorraine