Chokoladesnegle
(12 stk.)
20 g gær
1¾ dl håndvarm mælk
1 spsk. sukker
¼ tsk. salt
50 g blødt smør
Ca. 350 g mel
Fyld
75 g marcipan
50 g mørk chokolade
50 g blødt smør
1 spsk. sukker
1 spsk. kakao
Pensling
Sammenpisket æg
Tesukker
Rør gær og mælk glat. Tilsæt sukker, salt, smør og det meste af melet og ælt dejen glat og smidig med så meget mel, som den kan tage.
Fyld
Riv marcipanen fint og hak chokoladen.
Rør det hele sammen. Rul dejen ud i en plade ca. 30 x 30 cm. Smør chokoladefyldet på. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 2 cm skiver. Læg sneglene i papirforme. Hæver lunt 30 min. under viskestykke. Pensl med æg og drys sukker på.
Bag sneglene på midterrillen ved 200° 10-12 min.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også ...
Roulade med chokoladefyld
Sprøde chokoladevafler
Kanelsnegle i særlig børnevenlig størrelse
10 superlækre chokoladekager - find din favorit