Sommer-koteletter i fad
Ingredienser til sommer-koteletter i fad
(4 pers.)
1 spidskål
8 nakke-koteletter
Salt og peber
Paprika
1 spsk. smør
1-2 rødløg
5 dl madlavnings-fløde
Fremgangsmåde til koteletter i fad
Snit spidskålen, damp den i letsaltet vand i 4-5 min. og lad den dryppe godt af. Krydr koteletterne med salt, peber og paprika, brun dem i smørret og læg dem i et ovnfast fad. Hak løgene, sautér dem på panden, tilsæt kål og fløde og giv det et opkog. Smag kålen til med krydderier, fordel den over koteletterne og stil fadet i ovnen ved 180° i 30 min. Servér med kogte kartofler.
Madopskrift: Jørn Møller Pedersen
Find flere opskrifter her...
Krebinetter med spidskålssalat
Frikadellepinde med sommerkartofler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)