(3 pers.)
30 min.
450 g kylling i strimler
150 g bacon i tern
1 spsk. smør
2 hakkede skalotteløg
10 enebær
200 g gulerødder
2 stængler bladselleri
2 dl fløde 9%
2 tsk. majsstivelse
2 spsk. ribsgelé
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
Smelt smørret i en gryde og svits bacon og løg heri. Tilsæt kyllingestrimler og enebær og lad dem svitse med i et par min. Skræl gulerødderne, skær dem og bladsellerien i skiver og kom dem i gryden. Skru ned for varmen, hæld fløde rørt med majsstivelse over og lad det småsimre i 7-8 min. Rør ribsgelé i og smag til med salt og peber. Server med kartoffelmos og hakket persille.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere retter her...
Provencalsk kyllingefilet med tomatsalat og persillerødder
Fasanbryst i æble-nøddesauce
Forloren vildtgryde