Opskrifter

Rabarbermuffins med mascarpone

Tirsdag, 27. maj 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Der har desværret sneget sig en fejl ind i en af opskrifterne i jordbær-rabarber-tillægget

Ups!

Drillenissen har været på spil og spist de første linjer af opskriften på rabarbermuffins, så dem får du her: Der bliver ca. 12 muffins og der skal 225 g hvedemel i dejen. Jeg beklager fejlen, og håber, du vil bage de usandsynlige lækre muffins.

God sommer

Hanne Wind-hansen

Opskrift på rabarbermuffins med mascarpone

(Ca. 12 muffins)

225 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ vaniljestang
5 spsk. birkes
100 g smør
3 æg
200 g sukker
250 g rabarber
150 g mascarpone
4 spsk. flydende honning

Fremgangsmåde rabarbermuffins med mascarpone

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Bland mel, bagepulver og kornene fra vaniljestangen og 2 spsk. birkes i en skål. Smelt smørret. Pisk æggene med 150 g af sukkeret til en lys og skummende æggesnaps. Rens rabarberne, gem en til pynt, og skær dem i 2 cm skrå skiver. Vend melet i æggesnapsen og fold smør og halv-delen af rabarberne med. Kom dejen i 12-14 muffinsforme og fordel resten af rabarberne øverst i formene. Bag kagerne ved 210° i 20 min. Rør mascarpone med lidt af honningen og resten af birkesene. Læg ostecremen på de afkølede muffins og pynt med birkes, rabarberstrimler og lidt flydende honning.

Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter. Se vores chokoladekager her >>