Kalveculotte med bearnaisecreme
Ingredienser til kalveculotte med bearnaisecreme
(Kalveculotte til 4 pers.)
800 g kartofler
2 spsk. olie
1 tsk. groft salt
1 tsk. hvidløgspeber
1 kalveculotte (ca. 800 g)
2 kviste rosmarin
2 dl syrnet fløde
1 spsk. bearnaise essens (prøv denne opskrift)
2 spsk. hakket estragonblade
Tilbehør til kalvecoulotte
Grønne bønner
Fremgangsmåde til kalveculotte med bearnaisecreme
Skær kartoflerne i både og bland dem med olie, salt og hvidløgspeber. Læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200° i 1 time. Rids din kalveculotte, gnid den med salt, peber og rosmarin og steg den i ovnen sammen med kartoflerne i 40 min. Rør fløden med bearnaise essens og estragon og smag den til med salt og peber. Servér din kalveculotte med dampede bønner.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Oksecuvette i grøn sauce
Farseret kalvebryst