Sprøde fiskedeller med dildsovs
(3 pers.)
30 min.
500 g torske- el. sejfileter
2 skalotteløg
4 spsk. hvedemel
2 æg
3 spsk. klippet dild
1½ tsk. groft salt
100 g rasp
Olie til stegning
1 dl mælk
100 g flødeost
1 dl mælk
½ spsk. fiskesennep
2 spsk. klippet dild
Salt og peber
Hak fileterne groft og løget fint. Rør fiskekød, løg, mel, æg, dild, salt og peber sammen og rør mælken i lidt efter lidt. Form farsen til frikadeller og rul den i raspen. Steg dellerne i olien ved middelhøj varme i 6 min. på hver side, til de er gyldne og sprøde. Rør flødeost og mælk sammen og lad det koge op. Tilsæt sennep, dild, salt og peber og smag sovsen til. Server med kogte kartofler og en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Lun krydret laks med ris
Dampet ørred med kaperssovs og porrer
Skippers sildebøffer