Opskrifter
Vinterratatouille
Fredag, 10. april 2009af Redaktion
(4 pers.)100 g løg, rødløg el. porre200 g rodfrugter (persillerod, gulerod, selleri, rødbede el.lign.)300 g kål (savoykål, grønkål, hvidkål, broccoli
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/d3d4cdfbf02e4ee98d65017d18c7f2fc.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
100 g løg, rødløg el. porre
200 g rodfrugter (persillerod, gulerod, selleri, rødbede el.lign.)
300 g kål (savoykål, grønkål, hvidkål, broccoli el.lign.)
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 ds. flåede tomater
1 dl vand
½ spsk. oregano
1 tsk. timian
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
Hak løgene og skær rodfrugterne i 1 cm store tern. Skær kålen i mindre stykker og hak hvidløgene fint. Svits grønsagerne i olien i et par min., uden de tager farve. Tilsæt de flåede tomater sammen med vand, oregano, timian, salt og peber og lad det småsimre under låg i 15 min. Smag ratatouillen til og server.
Madopskrift: Kristina Miechels
Flere gode retter til den kolde tid...
Vintertærte
Vintergryde
Varmende skalddyrssuppe med ingefær