Påskekylling
(6 pers.)
Påskekylling på middagsbordet
1 kg kyllingefileter
2 tsk. tan-doorikrydderi
Salt og peber
1 spsk. olie
2 røde peberfrugter
1 ds. ferskner
½ tsk. karry
2 hakkede løg
5 dl piskefløde
Krydr kyllingefileterne med tandoorikrydderi, salt og peber og brun dem i olien på begge sider. Skær peberfrugter og ferskener i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad sammen med kyllingefileterne. Svits karry og løg et par min., hæld ferskensaft og fløde ved og giv det et opkog. Smag sovsen til og hæld den ved kyllingerne. Lad retten stege færdig i ovnen ved 180° i 30 min. og server med kogte ris eller kartofler.
Madopskrift: Elisabeth Andersen
FINE SKÅLE PÅ BORDET
Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kylling i hvidvin
Kylling med bulgursalat
Kylling i kål
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)