Rejer med chili og nudler
Opskrift på rejer med chili og nudler
(4 pers.)
¾ pakke ægnudler
½ agurk
1 bdt. forårsløg
100 g cherrytomater
1 grøn chili
2 usprøjtede lime
4 spsk. sød chilisovs
200 g pillede kæmperejer
100 g små spinatblade
25 g cashewnødder
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Fremgangsmåde til rejer med chili og nudler
Kog nudlerne i 4 min. Afkøl dem straks under koldt vand. Halvér agurken, skrab kernerne ud og skær den i skiver.
Skyl og halvér tomaterne. Pil og hak forårsløget. Skær chilien
i tynde ringe og fjern kernerne. Smag evt. på chilien, så du ved, om den er meget stærk, og dosér efter smag. Rør limeskal og saft i chilisovsen. Bland nudler og grønsager og vend chilisovsen i. Vend spinaten og rejer i til sidst. Servér retten til frokost eller en let aftensmad.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.