Asiatisk salat med oksekød
Opskrift på asiatisk salat med oksekød
(3 pers.)
450 g mørt oksekød
1 spsk. sesamolie
2 spsk. woksauce el.
oystersauce
2 hjertesalater
2 avokadoer
1 mango
200 g radiser
1 bdt. forårsløg
2 limefrugter
4 spsk. sød chilisovs
1 rød chili
2 spsk. peanuts
1 bdt. koriander
Prøv også: Asiatiskinspireret salat med skaldyr
Sådan laver du asiatisk salat med oksekød
Skær kødet i tern og svits det i olien et par min.
Tilsæt oystersaucen, svits endnu et par min. og tag det af varmen.
Skyl salat, del den i blade og læg dem på et fad.
Skær avokadoerne over, fjern skrællen og kernen og skær avokadokødet i skiver.
Skræl mangoen, skær kødet af stenen og skær det i tynde stænger.
Skyl radiser og forårsløg og skær dem i tynde skiver.
Læg salat, grønsager og frugter på fadet og fordel kødet over.
Hæld en blanding af limesaft og chilisovs over, drys med hakket chili, peanuts og koriander og servér.
Prøv også: Asiatisk kotelet med risnudelsalat