Asiatisk kotelet med risnudelsalat
(4 pers.)
25 min.
1 stilk citrongræs
1 cm ingefær, finthakket
½ rød chili, finthakket
1 spsk. neutral olie
3 spsk. fiskesovs
4 svinekoteletter
200 g tynde risnudler
Revet skal af 1 lime
1 tsk. sukker
½ agurk
1 lille bdt. mynteblade
Blend citrongræs fint og bland med ingefær, chili og olie. Smag til med lidt af fiskesovsen. Smør det på koteletterne og lad dem trække i 10 min., mens du laver salaten. Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem trække i 5 min. Dræn og bland med resten af fiskesovsen, limesaft, sukker og lidt hakket mynte. Vend det i nudlerne sammen med halverede måner af agurken. Drys med hele mynteblade. Steg koteletterne ca. 6 min. på hver side, til de er akkurat gennemstegte. Server med limebåde.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Thaistegte kyllingeboller
Koteletter med provencalske kartofler
Koteletter med hvidløgssovs