Risotto med fennikel og kylling
Ingredienser til risotto med fennikel og kylling
(2 pers.)
280 g kyllingefilét
300 g fennikel
Lidt citronsaft
1 hakket skalotteløg
2 spsk. olivenolie
100 g risottoris
½ dl hvidvin
4 dl bouillon
50 g revet parmesan
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær kyllingen i mindre stykker. Vask fenniklen og skær den i mundrette stk. Sautér kylling, løg og ris i olien, uden de tager farve. Tilsæt hvidvin og fennikel og lad risen opsuge væden, mens der røres. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er opsuget. Vend parmesanen i, smag til med salt og peber og servér evt. med et par skiver godt brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Blomkålssuppe
Risotto med asparges og bacon
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)