Opskrifter

Pasta med rejer og krydderurtesovs

Torsdag, 22. oktober 2009af Redaktion
Lækker middag på 15 minutter

(2 pers.)
15 min.

250 g ravioli med ost
1 dl bouillon
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
1 spsk. majsstivelse
1 spsk. hakket dild
1 spsk. hakket purløg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
300 g rejer

Kog raviolien i letsaltet vand og lad den dryppe godt af. Hæld vin og bouillon i en gryde og bring det i kog. Pisk fløde og majsstivelse sammen og pisk det i. Giv sovsen et opkog under omrøring, tilsæt krydderurterne og smag til med salt og peber. Vend ravioli og rejer i sovsen og varm raviolien igennem. Server retten med dampet broccoli og groft brød.

Madopskrift: Kristina Miechels


Flere gode pastaretter...
Græskarpasta
Pasta med ragout af svinekød
Pasta med skaldyr og asparges