Opskrifter
Pasta med ovnbagte grøntsager og røget laks
Torsdag, 28. januar 2010Opdateret 10. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Her får du et alternativ til den klassiske pastasalat med bagte grøntsager, mens den til slut toppes med røget laks.

50 min
2 personer
Pastasalat med røget laks
100 g røget laks
1 spsk. olivenolie
2 gulerødder, skrællet og skåret i skiver
1 løg, hakket
1 rød peberfrugt skåret i store tern
1 fennikel skåret i smalle både
125 g pasta - gerne de helt små risoni, der ligner pinjekerner
½ dl hakkede krydderurter
150 g småbladet spinat
2 spsk. lys vineddike
Fremgangsmåde
- Klargør løg, gulerødder, rød peber og fennikel og kom i et ovnfast fad og vend med olie, salt og peber.
- Stil fadet i ovnen ved 180° i 30 min.
- Kog pastaen i henhold til pakken.
- Bland den kogte pasta med de ovnstegte grøntsager.
- Kom spinat, krydderurter og laks ved og dryp med vineddike.

Hovedretter
Krydret one-pot-pasta med svampe

Hovedretter
Laks med feta-spinat-pakker