Opskrifter

Indkøbstip for Lavkarbo-entusiaster

Mandag, 16. september 2013af Redaktion
Vil du gerne afprøve nogle af specialprodukterne fra Lavkarbo-opskrifterne, kan det godt betale sig at handle ind via nettet. Se hvilke netbutikker Tatjana anbefaler her...

Hvis man lever efter Lavkarbo-principperne og gerne vil bage eller lave specialiteter, får man sig nemt "rodet ind" i at bruge specialingredienser.

Man kan selvfølgelig sagtens spise efter Lavkarbo-pricipperne uden at bruge særlige produkter, men hvis du gerne vil afprøve specialprodukterne, kan det godt betale sig at købe ind via netbutikkerne. De har som regel billigere priser og større udvalg, og køber du større ind, er der også penge at hente i portobesparelse.

Lowcarbstore.dk fører stort set alle de ingredienser, du kan bruge i Lavkarbo-køkkenet, så du kan nøjes med at handle et sted.

Læs også: Husk proteinerne under dit vægttab


Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.

Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/

Ikke så dyrt

Engelske buywholefoodsonline.co.uk sælger nødder til en billig penge - især hvis du køber store mængder og kan leve med, at nødderne er gået lidt i stykker. Du kan også købe kakaosmør til hjemmelavet chokolade væsentligt billigere end i Danmark. Hvis du køber for over 100 euro og bruger rabatkoden "europe100", er portoen gratis.

Dansk firma

Vil du hellere handle hos et dansk firma, kan du bruge rabatkoden "lowcarb" og få 10% i rabat på nødder på noddebazaren.dk.

Læs også: Giv din kost et boozt med supermad




Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren


Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)




Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød