Mørbradgryde med auberginer
Ingredienser til mørbradgryde med auberginer
(3 pers.)
1 mørbrad
1 spsk. smør
Salt og peber
1 aubergine
1 spsk. olie
1 rødløg
1 courgette
100 g gulerod
2 stilke bladselleri
2 dl Ajvar (peberfrugtsauce)
1 dl vand
1 bdt. persille
Tilbehør
Kogte ris
Fremgangsmåde til mørbradgryde med auberginer
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank dem let flade. Brun bøfferne i smørret og krydr med salt og peber. Skær auberginen i 2 x 2 cm store tern og rist dem gyldne i olien ved høj varme. Hak løg, courgetter, gulerod og selleri og bland dem med auberginerne. Tilsæt mørbradbøffer, Ajvar og vand og lad retten småsimre under låg i 15 min. Servér med kogte ris og et drys af hakket persille.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Spicy kødsovs
Bondegryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)