Krydret kylling med fennikel og spinatcreme
(4 pers.)
8 kyllingeoverlår
Salt og peber
Olivenolie
3 knolde fennikel hver skåret i 6 både
1½ tsk. fennikelfrø
½ liter hønsebouillon
Saften af 2 citroner
6 kardemommebælge
1 tsk. karry
3 fed hvidløg
1 lille bdt. persille
1 stort løg, hakket
500 g frisk spinat
2 dl piskefløde
Salt og peber
Brun kyllingelårene på pande i lidt olie. Læg dem i et ovnfast fad. Steg fennikel i samme fedtstof kort og læg ved kyllingen. Drys med salt og peber. Kom hønsebouillonen på panden og knus kardemommebælgene let, så de åbner sig. Kom dem ved sammen med karry. Hæld det hele i fadet. Stil det i ovnen ved 180° i 40 min. Steg løget meget forsigtigt i minimal mængde olie. Kom skyllet spinat ved og lad klaske sammen. Kom så fløde ved og smag til. Kog ind, til det cremer. Server sammen med kyllingen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
Sydstatskylling
Kylling med oliven og braiserede bønner
Porcheret kylling med avocado og fennikelsalat