Kyllingewok med peanuts
(2 pers.)
25 min.
2 spsk. olie (jordnødde- el. majs)
500 g kyllingefilet
1 løg, hakket
2 cm frisk ingefær, revet
1 broccoli
1 rød peberfrugt i tern
200 g majskerner el. babymajs
250 g ægnudler
Sovs
1 spsk. olie
½ hakket løg
100 g peanutbutter
1 spsk. soja
Citronsaft
½ dl fløde el. kokosmælk
Begynd med sovsen. Varm olie i en gryde, kom løg i og smelt så peanutbutter heri. Tilsæt soja, citron og kokosmælk. Smag til og hold det lunt. Woksteg strimler af kyllingen i 2-3 min. Tag op og woksteg så ingefær, løg, rød peber og små stykker broccoli. Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem blive bløde. Dræn for vand og kom kylling, nudler og sovs i wokken til grønsagerne. Drys med koriander eller persille.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se her for mere i samme stil...
Lynstegte nudler, æg og kalkun
Lynstegt oksekød i wok
Nudelpaella med fisk og skaldyr