(4 pers.)
30 min.
1 kg kogt, røget skinke
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. farin
1 spsk. rasp
½ pisket æggehvide
600 g grønkål
2 spsk. smør
3 spsk. mel
3 dl mælk
Salt og peber
Skær sværen af skinken og læg den i et ovnfast fad. Bland dijonsennep, farin og rasp og vend æggehviden i. Fordel sennepsblandingen over skinken og sæt den i ovnen ved 200° i 10 min., dæmp varmen til 175° og giv den yderligere 15 min. Skyl grønkålsbladene og kog dem i letsaltet vand i 8 min., hæld vandet fra og hak den fint. Smelt smørret, rør melet i og tilsæt mælken under omrøring. Lad stuvningen koge et par min., tilsæt kålen, varm den igennem og smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler og karotter.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...
Prøv også...
Skinkesnitsel med spinat og rødbede
Skinkesaltimbocca med cremede grønsager