Æble-hindbærmuffins
Ingredienser til muffins med æble og hindbær
(12 stk.)
200 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
50 g havregryn
4 spsk. perlesukker
½ spsk. kanel
2 store æbler
2 æg
1½ dl mager yoghurt
½ dl rapsolie
250 g hindbær (evt. frosne)
Prøv også: Masser af skønne muffins
Fremgangsmåde til muffins med æble og hindbær
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Skræl og riv æblerne groft og bland dem med æg, yoghurt, olie og halvdelen af hindbærrene. Kom dejen i 12 papirmuffinsforme, der holdes af en fast muffinsform. Læg de sidste hindbær øverst og drys med lidt sukker. Bag muffinsene ved 180º i 25 min., til de slipper en nål.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Mormors muffins
Yoghurt med figenkompot
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook - Se mere her