(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen
450 g hakket kyllingekød
2 fed presset hvidløg
1 spsk. hakket timian
1 æg
1 spsk. mel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Skal af 1 usprøjtet citron
2 spsk. revet pecorino
1 finthakket løg
1 spsk. olie
1 ds. flåede, hakkede tomater
1 spsk. oregano
Salt og peber
250 g friske lasagneplader
50 g revet mozzarella
Tilbehør
Råkost
Rør kyllingekødet med hvidløg, timian, æg, mel, salt, peber, citronskal og pecorino til en jævn fars. Sauter løget i olien i et par min., tilsæt tomat og oregano og lad tomatsovsen småsimre i 10 min. Skær lasagnepladerne ud i 12 cm store stykker og kom en god skefuld fars på hver. Rul lasagnepladerne om farsen og læg cannellonierne i et ovnfast fad. Smag tomatsovsen til med salt og peber og hæld sovsen over cannellonierne og drys med mozzarellaen. Bag retten midterst i ovnen ved 180° i 25 min. Server med en god råkost til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Braiseret kylling med spidskål og ræddiker
Kyllingefrikassé med urter
Cannelloni med spinat og salami
Masser af retter til påskefrokosten
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)