Kyllingefrikassé med urter
(4 pers.)
1 kylling
½ l hønsebouillon
50 g smør
30 g hvedemel
3 æggeblommer
1 bundt persille
3 kviste timian
1 bundt dild
4 porrer
2 gulerødder
Salt og peber
Tilbehør
Kartoffelmos eller brød
Skær kyllingen ud i 8-10 stykker. Kom dem i en gryde, hæld bouillon ved og lad dem koge i 40 min. Rens grønsagerne, skær porrerne i 1 cm tykke skiver og gulerødderne i små tern. Hak persille, dild og timian. Kom porrer, timian og grønsager i suppen, når kyllingen er ved at være mør. Rør smør og mel sammen til en bolle og rør den ud i suppen. Skru ned, når det har kogt, og rør æggeblommerne i, det må kun lige koge. Server med brød eller kartoffelmos.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Vagtler med citrus-
salat
Braisseret kylling
med spidskål og
ræddiker
Persillestegt kylling
med gratineret
champignon
Masser af gode retter til påskefrokosten
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)