(4 pers.)
20 min. + 1½ times koge/stegetid
1½ kg svinespareribs
1 spsk. kinesisk 5-spice krydderi
2 cm friskrevet ingefær
1½ dl hoisinsovs
2 spsk. honning
2 spsk. sesamolie el. jordnøddeolie
125 g ægnudler
2 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
½ rød chili
½ bdt. purløg
Citronsaft og -olie som til marinaden
Salt og peber
Kog spareribs i vand med salt og ingefær. Rør marinade af hoisinsovs, honning, krydderier og olie. Dup de kødstykkerne tørre og smør med marinaden. Stil dem i ovnen ved 180° i 30 min. Vend dem og smør marinaden på. Steg videre i 20 min til. Kog ægnudlerne. Skær radiser i strimler og skiver og vend nudler med citron, olie, salt, peber, tynde ringe af chili, fintsnittet forårsløg og purløg. Server til saftige og møre spareribs.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Hurtig, god og nem aftensmad...
Hurtig kyllingesalat
Solopizza med spinat og chorizo
Omelet med hvidløgsspinat