Opskrifter
Pasta med østershatte og soltørrede tomater
Lørdag, 19. september 2009af Redaktion
Østershatte kan fint erstattes af andre gode svampe
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/e3cf73a159444fb2a67ee473bac3ec0f.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(2 pers.)
20 min.
450 g østershatte
1 hakket rødløg
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. olie
75 g soltørrede tomater i strimler
2½ dl fløde 9%
1 dl hakket persille
50 g revet peccorinoost
250 g fettucine
Skær østershattene i mindre stykker og svits dem sammen med løg og hvidløg i olien ved høj varme, til de er gyldne. Tilsæt de soltørrede tomater og lad dem svitse med i et par min. Hæld fløden ved, lad den koge op og smag til med salt og peber. Kog fettucineen i letsaltet vand og vend den i sammen med persillen. Server pastaen drysset med friskrevet peccorino og et stykke godt brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Pasta med kylling og courgette
Ravioli med krebs og dildsovs
Pasta nicoise