Pasta med kylling og courgette
(2 pers.)
(30 min.)
200 g linuinepasta (el. anden båndpasta)
Olivenolie
Ca. 250 g stegt kyllingekød (et stykke stegt filet el. rester fra dagen før)
2 små courgetter i tynde skiver
2 fed knust hvidløg
1 dl grøn pesto
1 dl friske basilikumblade
20 g friskrevet parmesan
Kog pastaen efter anvisning på pakken til den er bidefast. Hæld vandet fra. Imens pastaen koger steger kyllingen i mindre stykker i lidt olie sammen med det ene fed hvidløg, salt og peber. Tag af panden og kom courgetter og det andet hvidløg i panden og steg i 1-2 minutter. Kom kylling, pesto og pasta i panden og vend rundt med de fleste af de hakkede basilikumblade og server drysset med frisk revet parmesan.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se her, hvis du er vild med pasta...
Ravioli med krebs og dildsovs
Pasta nicoise
Pasta med skaldyr og asparges