Julianes chokoboller
(24 stk.)
100 g gær
6 dl vand
2 tsk. salt
60 g sukker
1 dl olie
2 æg
100 g fuldkorns-
hvedemel
75 g mørk chokolade
Ca. 1 kg hvedemel
Æg til pensling
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Rør gæren ud i vandet og kom salt, sukker, olie, æg og fuldkornshvedemel i. Tilsæt den hakkede chokolade og hvedemel, ælt dejen igennem og stil den til hævning i 30 min. Form dejen til 24 boller, sæt dem på en smurt bageplade og lad dem hæve i yderligere 45 min. Pensl med sammenpisket æg og bag bollerne ved 225° i 20 min.
Bageopskrift: Juliane Richard
Prøv også...
Cookies med kokos
Græskarboller
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)