(2 pers.)
30 min. + 15 min. i ovnen
2 auberginer
Salt
Olivenolie
1 fed hvidløg
4 sardeller
½ spsk. eddike
2 spsk. tomatpuré
250 g rødspættefileter
100 g frisk mozzarella
Skær auberginerne i 5 mm tykke skiver på langs. Drys skiverne med salt og lad dem trække i 15 min. Skyl aubergineskiverne og dup dem tørre. Smør dem med olivenolie og bag dem i ovnen ved 225° i 7 min. Vend dem og giv dem yderligere 7 min., til de er gyldne. Hak hvidløg og sadeller fint og rør det med eddike og tomatpure. Skær fileterne i strimler og fordel den på aubergineskiverne. Smør lidt tomatpasta på fisken og rul auberginerne sammen. Læg dem i et ovnfast fad og læg en smal skive mozzarellaost over hver. Bag rullerne ved 225° i 10-15 min. og server med en god spinatsalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Stegt fisk med irsk kartoffelmos
Krydrede laksestykker med citronsovs
Pasta med svampe