Opskrifter
Mokka-magi
Torsdag, 26. november 2009af Redaktion
Portionsanrettet dessert med kaffe, kakaosmulder og flødeskum
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/e825587932cb454981e0826b4b9aae22.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
20 min. + 2 timer i køleskabet
2 skiver frisk hvidt brød
100 g demerarar-sukker (rørsukker)
4 spsk. kakao
1 dl meget stærk kaffe
2½ dl piskefløde
Revet mørk chokolade som pynt
Blend brødet til smulder. Kom sukker og kakao i og blend, til det er jævnt. Lav kaffen og pisk fløden til skum. Læg lag i høje glas hvor du begynder med flødeskum så kakaosmulder, der forsigtigt dryppes med kaffe. Gentag en gang og slut med flødeskum drysset med hakket chokolade. Stil på køl mindst 2 timer.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Andre lækre desserter...
Bagt vaniljefrugt med kokoscreme
Gammeldags æblekage
Chokoladetrøffelkage med rom