Opskrifter

Mokka-magi

Torsdag, 26. november 2009af Redaktion
Portionsanrettet dessert med kaffe, kakaosmulder og flødeskum

(4 pers.)
20 min. + 2 timer i køleskabet

2 skiver frisk hvidt brød
100 g demerarar-sukker (rørsukker)
4 spsk. kakao
1 dl meget stærk kaffe
2½ dl piskefløde
Revet mørk chokolade som pynt


Blend brødet til smulder. Kom sukker og kakao i og blend, til det er jævnt. Lav kaffen og pisk fløden til skum. Læg lag i høje glas hvor du begynder med flødeskum så kakaosmulder, der forsigtigt dryppes med kaffe. Gentag en gang og slut med flødeskum drysset med hakket chokolade. Stil på køl mindst 2 timer.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Andre lækre desserter...
Bagt vaniljefrugt med kokoscreme
Gammeldags æblekage
Chokoladetrøffelkage med rom