Kylling med rødbeder i chokoladedressing
(2 pers.)
2 kyllingebryststykker med skind og uden ben
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
2 spsk. chokoladenibs
Rødbedesalat
300 g rødbeder
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. hasselnøddeolie
1 tsk. mørk kakao
Salt
1 æble i små tern
½ bundt dild
2 skiver brød
1 dl cremefraiche 38%
Tilbehør
Små, kogte kartofler
Skær brødet i terninger og rist dem i ovnen. Gnid kyllingestykkerne med salt, peber, olivenolie og halvdelen af chokoladenibsen. Sæt dem i ovnen ved 220° i 15 min. Lad dem hvile. Kog rødbederne i saltet vand i 20-35 min. og gnid skindet af dem. Skær dem ud i mundrette stykker og vend dem i en dressing af æbleeddike, hasselnøddeolie, salt og kakao. Vend æbletern, dild, brødcroutoner og salt i. Pisk cremefraichen skummende og anret den ved siden af kyllingen og salaten. Drys med chokoladenibsene og server med små kartofler til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Uhm! Chokolade...
Chokolade brûlée
med saltet karamel
Chokolade-dessert-
kage
Frugtsalat med hvid
chokolade og lakrids-
sovs
Chokolade-muffins
Bønnegryde med
chili og chokolade
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)