(2 pers.)
20 min.
500 g blomkål
1 forårsløg
1 fed hvidløg
50 g soltørrede tomater
1 spsk. kogende vand
1 flutes
50 g revet ost
½ dl fløde 9%
1 tsk. salt
1 knsp. peber
75 g ærter
Skær blomkålen i grove tern og kog den under låg i ½ l vand uden salt i 15 min. Skær forårsløget i tynde skiver, blend hvidløg, tomater og kogende vand til en glat pasta og rør forårsløgene i. Skær flutet i skiver og smør tomatblandingen på. Drys med revet ost og bag brødene ved 225° i 5 min. Blend blomkålen med lidt af kogevandet og fløden til en cremet konsistens. Kom ærterne i suppen og varm igennem. Smag til med salt og peber og servér med brødene.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kartoffelsuppe
Kyllingekasserolle
Hønsesuppe
Find endnu flere opskrifter på supper her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)