Sennepssild med karse
(6-8 pers.)
1 stort glas gammeldags modnede
kryddersild
Sauce
1 dl cremefraiche 18%
½ dl mayonnaise
1 spsk. sød sennep
1 spsk. dijonsennep
3 spsk. sennepspickles
Et nip salt
Groftkværnet peber
¼ tsk. gurkemeje
1 bakke karse
Hæld væden fra sildene og lad dem dryppe af på en køkkenrulle. Bland cremefraiche, mayonnaise og pickles og smag til med sennep, salt, peber og gurkemeje. Skær sildene i mindre stykker og anret dem med saucen. Drys karsen over som pynt.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Flere retter til julefrokosten...
Andeleverpostej
Marineret oksebryst
Skinke med rødvins-
kanel, sky og pærer
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)