Mediterran solskinssandwich
(2 pers.)
2 focacciabrød
1 rød peberfrugt
1 rødløg
½ courgette
½ aubergine
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Salt og peber
2 tsk. harissa
1 dl tyk yoghurt
50 g ristede pinjekerner
8 sorte oliven i mindre stykker
40 g feta
12 basilikumblade
TIP
Harissa er en krydret og tyktflydende dressing rørt af olie, chili, hvidløg, koriander, kommen, salt og peber.
Skær løg, peberfrugt, courgette og aubergine i tynde skiver eller stænger. Læg dem i et fad og pensl med salt, peber, olie og eddike. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 30-40 min. Lun brødet og smør det med en blanding af harissa og yoghurt. Læg grønsagerne på og top med pinjekerner, oliven, feta og basilikumblade.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Sublime sandwich
Rejebrød med mynte
og chili
Sandwich med
stegt kylling, luftørret
skinke og pesto
Speltbrød med
flæskesteg og fen-
nikel
20 lækre idéer til madkurven
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)