Snackbar med kokos og bær
(20 stk.)
75 g smør
1 dl piskefløde
1½ dl sirup
40 g sukker
120 g kokosmel
120 g havregryn
70 g tørrede blåbær
70 g tørrede tranebær
Kom smør, fløde, sirup og sukker i en gryde og lad det koge et par min. Tag blandingen af varmen, tilsæt kokos, havregryn og bær og bland det godt sammen. Kom blandingen i en 20 x 25 cm bradepande beklædt med bagepapir og tryk den godt sammen. Bag kokosblandingen ved 180° i 45 min., lad den afkøle helt (stil den evt. i fryseren i 1 times tid) og skær den ud i aflange barer.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose. Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Upsalabrød
Louises minisnackbrød
Makron-æblesnitter
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)