Stegt rødspætte med dildsovs
(2 pers.)
25 min.
500 g kartofler
2 flåede rødspætter
1 dl rugmel
2 spsk. klippet dild
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
100 g flødeost
1 dl mælk
½ spsk. fiskesennep
1 spsk. klippet dild
Salt og peber
Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er møre, ca. 20 min. Bland rugmelet med dild, salt og peber og vend de flåede rødspætter heri. Varm stegepanden godt op og steg rødspætterne i smørret, til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min. på hver side. Rør flødeost og mælk sammen og lad det koge op. Tilsæt sennep, dild, salt og peber og smag sovsen til.
Server rødspætterne med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mere med fisk...
Torsk i sprød dildskorpe med pebersovs
Fiskekrebinetter med ravigotte
Grøn fiskesuppe med kartofler