Opskrifter
Choko-rabarber-muffins
Fredag, 13. juni 2014af Jane Bording, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Jane Bording, 9800 Hjørring. Se hendes opskrift på choko-rabarber-muffins her.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/juni/uge-24/mad/24-chokorabarbermuffins-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskrift på choko-rabarber-muffins
(9 stk.)
2 æg
125 g sukker
100 g smeltet smør
100 g hvedemel
25 g kakao
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
4 rabarber
50 g mørk chokolade
Tilbehør
Cremefraiche
Fremgangsmåde til choko-rabarber-muffins
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Pisk æg og sukker let sammen og rør smørret i. Bland mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker og vend det i æggesnapsen. Rens rabarberne og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Hak chokoladen. Vend rabarber og chokolade i dejen og fordel den i 9 muffinsforme. Bag kagerne ved 170° i 25 min. og servér dem nybagte med kold cremefraiche.