Opskrifter
Klementinmuffins med birkes
Tirsdag, 20. januar 2009af Redaktion
(12 stk.)250 g hvedemel2 tsk. bagepulver100 g sukker2 spsk. birkesReven skal af 4 usprøjtede klementiner og saften af de 3100 g smeltet smør2 æg2 dl
(12 stk.)
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g sukker
2 spsk. birkes
Reven skal af 4 usprøjtede klementiner og saften af de 3
100 g smeltet smør
2 æg
2 dl yoghurt
Rør alt det tørre sammen i en skål og alt det våde sammen i en anden. Bland sammen med klementinernes skaller og fordel det i papirforme, som står i en metalform (så holder formen). Bages i forvarmet ovn ved 180° i 25-30 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere bagværk med frugt...
Kirsebærmuffins
Ferskensnegle