Opskrifter

Klementinmuffins med birkes

Tirsdag, 20. januar 2009af Redaktion
(12 stk.)250 g hvedemel2 tsk. bagepulver100 g sukker2 spsk. birkesReven skal af 4 usprøjtede klementiner og saften af de 3100 g smeltet smør2 æg2 dl

(12 stk.)

250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g sukker
2 spsk. birkes
Reven skal af 4 usprøjtede klementiner og saften af de 3
100 g smeltet smør
2 æg
2 dl yoghurt

Rør alt det tørre sammen i en skål og alt det våde sammen i en anden. Bland sammen med klementinernes skaller og fordel det i papirforme, som står i en metalform (så holder formen). Bages i forvarmet ovn ved 180° i 25-30 min.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere bagværk med frugt...
Kirsebærmuffins
Ferskensnegle