Opskrift på rabarbersnitter
(Ca. 24 stk.)
250 g smør
6 æg
425 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
360 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
½ dl hakkede hasselnødder
400 g rabarber
1-2 perlesukker
Tilbehør
Piskefløde eller vaniljeis
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Fremgangsmåde til rabarbersnitter
Smelt smørret og lad det køle lidt. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en let og luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver og sigt det i æggeblandingen skiftevis med det smeltede smør, rør til en jævn og glat dej og tilsæt nødderne.
Fordel dejen i en beklædt bradepande på 30 x 40 cm. Skær rabarberne i passende stykker, fordel dem over dejen og drys med perlesukker. Bag kagen midt i ovnen ved 200º i ca. 30-35 min.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.